GER Treffpunkt Gastgewerbe kpl z CD

Treffpunkt Gastgewerbe - Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette + CD audio - to książka na poziomie średnio zaawansowanym, lub dla uczniów gimnazjów i liceów poświęcona wybranym tematom cywilizacyjno-kulturowym związanym z szeroko pojętą turystyką. W książce poza tekstami i rysunkami prezentującymi wybrany temat, znajdują się różnorakie ćwiczenia, w tym na rozumienie ze słuchu, rozumienie tekstu pisanego, jak również na budowanie wypowiedzi ustnych i pisemnych. Do książki dołączona jest płyta CD audio z materiałem do odsłuchu.

Tematyka: Lokale und ihre Geschichte, Menü- und Speisekarte, Organigramme, Hygiene und HACCP, Catering, Bankette Czytelny dwukolorowy (czarno-niebieski) druk.
Więcej informacji
EAN 9788849302516
Rok Wydania 2003
PrzedmiotNauczania j.niemiecki
Ilość stron 80
Format 190 x 260
Wydawnictwo LA SPIGA
Kod 0