Technologia Żywności

Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 10

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. T.1 (S)

    9788302147371
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Katarzyna Kocierz
    Miękka
    2015
    288
  2. Zasady Żywienia. Planowanie i Ocena. Kwalifikacja T.15.1. Podręcznik Do Nauki Zawodu Technik Żywieni

    9788302134814
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda
    Miękka
    2016
  3. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych (S)

    9788302135903
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz
    Miękka
    2013
  4. Zasady żywienia. Podręcznik cz.1 Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302152580
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Dorota Czerwińska
    Miękka
    2016
    248
  5. Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności wyd. 2013 (S)

    9788302135873
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2016
    288
  6. Mikrobiologia żywności

    9788302071355
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Emil Drewniak, Teresa Drewniak
    Miękka
    2009
    180
  7. Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka

    9788302091520
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Dorota Czerwińska, Edyta Gulińska
    Miękka
    2008
    192
  8. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3

    9788302041655
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    Miękka
    2013
    256
  9. Podstawy żywienia człowieka. Podstawy żywienia i higieny cz. 1 podręcznik 2013

    9788302140822
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Dorota Czerwińska
    Miękka
    2013
    176
  10. Produkcja piekarsko-ciastkarska część 1 podręcznik

    9788302067471
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Zygmunt Ambroziak
    Miękka
    2012
    312
Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 10

na stronę
Ustaw kierunek malejący