Gastronomia, Towaroznawstwo i Przemysł Spożywczy

Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 48

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 1

    9788302183119
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Małgorzata Konarzewska
    Miękka
    2019
  2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2

    9788302183102
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Małgorzata Konarzewska
    Miękka
    2019
  3. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1. Podręcznik (S)

    9788302173592
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz
    Miękka
    2018
    456
  4. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2. Podręcznik (S)

    9788302173608
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2018
    680
  5. BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego (S)

    9788302157400
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik
    Miękka
    2016
    216
  6. Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)

    9788302152573
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Lidia Górska, Iwona Namysław
    Miękka
    2015
    488
  7. Procesy technologiczne w gastronomii cz. 1 Gastronomia ćwiczenia 2014 (S)

    9788302148286
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Iwona Namysław, Lidia Górska
    Miękka
    2014
    400
  8. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2016 (S)

    9788302135880
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    344
  9. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II podręcznik cz.2

    9788302147197
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Inna
    2014
  10. Działalność gospodarcza w gastronomii Gastronomia Tom III wyd. 2014 (S)

    9788302147234
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
    Miękka
    2015
    344
  11. Zasady żywienia. Podręcznik cz.2 Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302150449
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Dorota Czerwińska
    Miękka
    2015
    232
  12. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2013 (S)

    9788302135897
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    183
  13. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1

    9788302190667
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
    Miękka
    2020
    480
  14. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2

    9788302190674
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2020
    480
  15. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Tom II podręcznik cz. 1 wyd. 2014 (S)

    9788302147180
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Inna
    2014
  16. Podstawy gastronomii i technologii żywności Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302167812
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2017
    168
  17. Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)

    9788302135934
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2015
    152
  18. Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)

    9788302149764
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2016
    160
  19. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1

    9788302181931
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
    Miękka
    2019
  20. Podstawy gastronomii i technologii żywności. Cz. 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik (S)

    9788302167829
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2017
    192
  21. Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 (S)

    9788302149757
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2015
    248
  22. Technologia Gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz. 1 Gastronomia 2014 (S)

    9788302147203
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Małgorzata Konarzewska
    Miękka
    2014
    400
  23. Usługi gastronomiczne Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302135927
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    168
  24. Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)

    9788302150456
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik
    Miękka
    2015
    168
  25. Technologia i towaroznawstwo

    9788302087844
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Urszula Łatka
    Miękka
    2008
    144
  26. Usługi gastronomiczne Podręcznik wyd. 2015 (S)

    9788302150395
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Miękka
    2016
    504
  27. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Część 2

    9788302181948
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2020
  28. Zbiór zadań z gastronomii (S)

    9788302173714
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Miękka
    2018
    96
  29. Obsługa kelnerska Podręcznik.Część 2. Kwalifikacja T.9. Ławniczak, Szjna. 2015. WsiP. (S)

    9788302147357
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Danuta Ławniczak, Renata Szajna
    Miękka
    2014
  30. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1

    9788302140785
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Małgorzata Konarzewska
    Miękka
    2013
    338
  31. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1

    9788302027895
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Aleksandra Procner
    Miękka
    2009
    256
  32. Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, tech. żyw. i usł. gastr.

    9788302182242
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2019
    344
  33. Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego

    9788302101267
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Ewa Hanna Lada
    Miękka
    2008
    200
  34. Emulgatory

    9788320426618
    Wydawnictwo Naukowo Techniczne
    Clyde E. Stauffer
    Miękka
    2016
    182
  35. Towaroznawstwo żywności

    9788302091506
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora
    Miękka
    2012
    268
  36. Drobne wypieki Technologia w cukierni

    9788301184704
    Wydawnictwo Naukowe PWN
    Miękka
    2016
    300
  37. Automatyzacja przemysłu spożywczego

    9788301183059
    Wydawnictwo Naukowe PWN
    Ewa Matyszewska
    Miękka
    2015
    150
  38. Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych

    9788363623111
    Wydawnictwo Naukowo Techniczne
    Adam Olszewski
    Miękka
    2012
    208
  39. Atlas rozbioru tuszek drobiowych

    9788309011606
    Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
    Adam Olszewski
    Miękka
    2014
    112
  40. Obsługa konsumenta cz. 1

    9788302078446
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Ryszard Jargoń
    Miękka
    2008
    260
  41. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2

    9788302028625
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    Miękka
    2009
    296
  42. Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik (S)

    9788302157127
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
    Miękka
    2016
    104
  43. Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podr. do nauki zawodu piekarz (S)

    9788302157097
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Krystyna Jarosz
    Miękka
    2016
    128
  44. Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości

    9788302094057
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Górska-Warsewicz
    Miękka
    2012
    268
  45. Obsługa konsumenta cz. 2

    9788302078453
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Ryszard Jargoń
    Miękka
    2009
    200
  46. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

    9788302071201
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Witold Jastrzębski
    Miękka
    2013
    280
  47. Usługi kelnerskie Podręcznik (S)

    9788302150401
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Miękka
    2015
    368
  48. Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów

    9788302091780
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Wiesława Grzesińska
    Miękka
    2013
    144
Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 48

na stronę
Ustaw kierunek malejący