Gastronomia, Towaroznawstwo i Przemysł Spożywczy

Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 37

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2016 (S)

    9788302135880
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    344
  2. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2013 (S)

    9788302135897
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    183
  3. Usługi gastronomiczne Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302135927
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2013
    168
  4. Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)

    9788302135934
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2015
    152
  5. Obsługa kelnerska. Podręcznik cz 1. (S)

    9788302147159
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Inna
    2014
  6. Technologia Gastronomiczna z towaroznawstwem tom 2 cz. 1 Gastronomia 2014 (S)

    9788302147203
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Małgorzata Konarzewska
    Miękka
    2014
    400
  7. Działalność gospodarcza w gastronomii Gastronomia Tom III wyd. 2014 (S)

    9788302147234
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
    Miękka
    2015
    344
  8. Obsługiwanie gości cz. 1 Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner (S)

    9788302147241
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Miękka
    2014
    136
  9. Obsługa kelnerska Podręcznik.Część 2. Kwalifikacja T.9. Ławniczak, Szjna. 2015. WsiP. (S)

    9788302147357
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Danuta Ławniczak, Renata Szajna
    Miękka
    2014
  10. Procesy technologiczne w gastronomii cz. 1 Gastronomia ćwiczenia 2014 (S)

    9788302148286
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Iwona Namysław, Lidia Górska
    Miękka
    2014
    400
  11. Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 (S)

    9788302149757
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2015
    248
  12. Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)

    9788302149764
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2016
    160
  13. Usługi gastronomiczne Podręcznik wyd. 2015 (S)

    9788302150395
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Miękka
    2016
    504
  14. Zasady żywienia. Podręcznik cz.2 Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302150449
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Dorota Czerwińska
    Miękka
    2015
    232
  15. Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)

    9788302152573
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Lidia Górska, Iwona Namysław
    Miękka
    2015
    488
  16. Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)

    9788302150456
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik
    Miękka
    2015
    168
  17. BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego (S)

    9788302157400
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik
    Miękka
    2016
    216
  18. Podstawy gastronomii i technologii żywności Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302167812
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2017
    168
  19. Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podr. do nauki zawodu piekarz (S)

    9788302157097
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Krystyna Jarosz
    Miękka
    2016
    128
  20. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2. Podręcznik (S)

    9788302173608
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2018
    680
  21. Podstawy gastronomii i technologii żywności. Cz. 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik (S)

    9788302167829
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek
    Miękka
    2017
    192
  22. Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik (S)

    9788302157127
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
    Miękka
    2016
    104
  23. Zbiór zadań z gastronomii (S)

    9788302173714
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Miękka
    2018
    96
  24. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1. Podręcznik (S)

    9788302173592
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz
    Miękka
    2018
    456
  25. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Tom II podręcznik cz. 1 wyd. 2014 (S)

    9788302147180
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Inna
    2014
  26. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HTG.12. Część 2

    9788302190674
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2020
    480
  27. Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja TG.07/HGT.02. Kucharz, tech. żyw. i usł. gastr.

    9788302182242
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Anna Kmiołek-Gizara
    Miękka
    2019
    344
  28. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1

    9788302190667
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
    Miękka
    2020
    480
  29. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Część 2

    9788302181948
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
    Miękka
    2020
  30. Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II podręcznik cz.2

    9788302147197
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Magdalena Kaźmierczak
    Inna
    2014
  31. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1

    9788302181931
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
    Miękka
    2019
  32. Obsługa klientów w gastronomii zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)

    9788302150418
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Renata Szajna, Danuta Ławniczak
    Inna
    2015
  33. Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości

    9788302094057
    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
    Hanna Górska-Warsewicz
    Miękka
    2012
    268
Zobacz jako Lista Siatka

Produkty 37

na stronę
Ustaw kierunek malejący